Поръчки по телефона -
всеки ден от 09:00 до 18:00 ч.
0988900555
Тест и преглед
преди да заплатите
Вашата поръчка

ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

 

1.     Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма  ЕКОНТ до офис на куриера или до адрес на клиента. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от SportFun.BG, без опция да избере друга фирма за доставка.

2.     При направена поръчка на стойност над 100 лв, клиента получава безплатна доставка на своята поръчка до избран от него офис на ЕКОНТ.

3.     При направена поръчка на стойност под 100 лв, клиента заплаща доставка в размер на 4.99 лв, отново до избран от него офис на ЕКОНТ.

4.     Продуктите от секция Ликвидация са налични и се доставят до два работни дни, отново до избран от клиента офис на ЕКОНТ, като при  тях отпада опцията за безплатната доставка за поръчка на стойност над 100 лв, поради спецификата на опцията Тест и Преглед.

5.     Доставката на продукти от  секция Ликвидация е за сметка на клиента, като тук можете да намерите ориентировъчните цени на  куриерска служба ЕКОНТ.

6.     Продуктите от секция Ликвидациясе изпращат на клиента с опцията Тест и Преглед, като при отказ от продукта независимо от причината, клиента заплаща единствено стойността на транспортните разходи по получаването и връщането на продукта.

 

ПОЛУЧАВАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ ОТ КЛИЕНТИ

 


СРОК НА ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ

 

1.     Доставка на поръчките от Англия до България се извършва в период между 10 и 16 календарни дни. При възникване на форсмажорни обстоятелства срокът може да бъде удължен до 15 работни дни.

 

 

ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

 

За удобство на своите клиенти сайта  www.SportFun.BG, предоставя следните методи на заплащане на поръчките:

 

1.     В брой при получаване ( с наложен платеж )

При доставка на стоката плащате дължимата сума в офиса на  куриера.

 

2.     По банков път - При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Спорт Сектор ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Когато изберете този метод и предплатите вашата поръчка предварително, вие ползвате 5 % отстъпка от стойността на вашата поръчка.

 

3.     Чрез системата Epay.bg - Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Когато изберете този метод и предплатите вашата поръчка предварително, вие ползвате 5 % отстъпка от стойността на вашата поръчка.

 

4.     В брой, на каса на  easyPay - Easypay e национална система за парични преводи, с над 1400 каси в цялата страна. Easypay има голяма мрежа от партньорски обекти, на които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на easypay можете да намерите тук. За да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията за плащане "чрез easyPay" от вашата кошница. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете си кода и отидете в някоя от 1400-те каси на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец и представете 10-цифрения код.

Цената, която ще заплатите, ще бъде точно равна на обявената  в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

 

 

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор от разстояние за покупко-продажба на избраните от него продукти. Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!