Поръчки по телефона -
всеки ден от 09:00 до 18:00 ч.
0988900555
Тест и преглед
преди да заплатите
Вашата поръчка

 

 

1. Поръчаните продукти се доставят в цялата страна, чрез куриерска фирма  ЕКОНТ до офис избран от клиента, освен когато клиентите не желаят доставката да бъде осъществена до адрес на клиента. (това се случва след уточнение по телефона, при потвърждаването на поръчката или при забележка от страна на клиента)

 

2. Клиентите ни заплащат своята поръчка единствено, чрез куриерска фирма  ЕКОНТ като са длъжни да получат документ за заплатената от тях доставка, като в самата поръчка клиента ще получи формуляр за връщяне и опис на поръчката си с прикачен касов бон за стойността на поръчаните артикули. (касовия бон включва стойността на закупената стока с включен ДДС)

3. При получаване на своята пратка клиента има право на опцията - ТЕСТ и ПРЕГЛЕД  (т.е може да пробва и  провери качеството и автентичността на продукта изпратен до него от сайта ни www.SportFun.BG.)

 

4. Клиента има право на опцията ТЕСТ и ПРЕГЛЕД пред куриера, както и право да върне в законен 14 дневен срок получената от търговеца стока (когато е взел и заплатил своята поръчка), стига да не е нарушен търговския вид на стоката, да не използвана и да е спазен Закона за Защита на Потребителите, както и задължително да бъде върнат издадения касов бон. Съпътстващите разходи по връщането на стоката са за сметка на Клиента, с изключение  на случаите в които е настъпила основателна рекламация по вината на сайта SportFun.BG.

 

5. Пo закон срока за възстановяване на средствата за върната стока е 14 дневен, но екипа на сайта ни се стреми да възстанови сумата на клиентите ни максимално бързо. За целта във всяка една поръчка вие имате формуляр за връщане на стока, като в него имате две опции за връщане на средства:

       -  Първата опция  е по Банков път, като за целта клиента трябва да посочи банкова сметка (IBAN) и трите имена на титуляра. Този метод отнема от 1 до 2 дни за да получи клиента възстановените средства в посочената банкова сметка. 

       -  Втората опция е на каса на Easy Pay, като за целта клиента трябва да попълни във Формуляра за връщане на стоки, трите имена и единен граждански номер на получателя. При този метод предимството е, че парите могат да бъдат получени от клиента до минути след нареждането им от наша страна, само срещу лична карта в офис на Easy Pay.

 

    6. Клиента винаги заплаща доставка в куриерска компания ЕКОНТ, като самата стойност на доставката, когато е безплатна е предварително извадена от общата стойност на наложения платеж.

 

        ПРИМЕР: Ако вие сте направили поръчка на стоки от нашия сайт в размер на 120.00 лв, то вие имате право да се възползвате от безплатна доставка до избран от вас офис на ЕКОНТ. Тъй като самата доставка варира всеки път в зависимост от теглото и обема на пратката, това което правим е да намалим общата стойност на наложения платеж със стойността на доставката. (ако приемем, че доставката е 7.00 лв), то вие накрая ще платите 7.00 лв доставка и 113.00 лв наложен платеж или обща стойност 120.00 лв, самата стойност на продуктите, без реално да плащате за доставка.

 

    ПРИМЕР: Ако вие сте направили поръчка на стоки от нашия сайт в размер на 80.00 лв, то вашата доставка е фиксирана в размер на 3.99 лв до офис на ЕКОНТ. Тъй като самата доставка много често е на по-висока стойност, тук ние отново ще намалим общата стойност на наложения платеж, като ще до субсидираме самата доставка. Да приемем, че доставката реално излезе 5.99 лв, то в случая ще се наложи да намалим наложения ви платеж с 2.00 лв, за да спазим условието за фиксирана доставка в размер на 3.99 лв. Клиента ще плати 5.99 лв доставка в куриерска компания ЕКОНТ и 78.00 лв наложен платеж, или общо 83.99 лв.