Поръчки по телефона -
всеки ден от 09:00 до 18:00 ч.
0988900555
Тест и преглед
преди да заплатите
Вашата поръчка

Тук можете да видите най-често задаваните въпроси.

Сайта SportFun.BG,  ви предлага две възможности за доставка:

1.     При направена поръчка на стойност над 100 лв, клиента получава безплатна доставка на своята поръчка до избран от него офис на ЕКОНТ.

 

2.     При направена поръчка на стойност под 100 лв, клиента заплаща доставка в размер на 4.99 лв, отново до избран от него офис на ЕКОНТ.

Сайта SportFun.BG   предлага възможност за доставка и до адрес, като клиентите ни заплащат по цените на доставчика куриеска компания ЕКОНТ. Достатъчно е в полето за заблежки към поръчката да запищете желания от вас адрес за доставка.

Не нямаме подобни ограничения.

Всички продукти от секция ЛИКВИДАЦИЯ, са налични и могат да бъдат изпратени по куриер в рамките на 48 часа в цялата страна с опция за тест и преглед.

Поради факта, че сайта SportFun.BG , предлага стоки който не са налични в страната ни, а е нужно да се доставят от Англия, доставка се извършва в период между 6 и 10 работни дни. При възникване на форсмажорни обстоятелства срокът може да бъде удължен до 15 работни дни.

Продуктите предлагани на сайта ни SportFun.BG, са оригинални внос от Великобритания.  Единствените реплики можете да откриете  на повечето модели футболни топки, като за тях е характерно че на външен вид са същите като истинските модели но са изработени от по-нискокачествени материали. Така например Adidas предлагат и реплики на повечето си модели футболни топки, като в заглавието и описанието на продукти те ще видите, че става въпрос за реплики. 

Сайта SportFun.BG,  ви предлага следните начини да заплатите вашата поръчка:

 

1.     В брой при получаване ( с наложен платеж )

При доставка на стоката плащате дължимата сума в офиса на  куриера.

 

2.     По банков път - При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Спорт Сектор ЕООД. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Когато изберете този метод и предплатите вашата поръчка предварително, вие ползвате 5 % отстъпка от стойността на вашата поръчка.

 

3.     Чрез системата Epay.bg - Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Когато изберете този метод и предплатите вашата поръчка предварително, вие ползвате 5 % отстъпка от стойността на вашата поръчка.

 

 

4.     В брой, на каса на  easyPay - Easypay e национална система за парични преводи, с над 1400 каси в цялата страна. Easypay има голяма мрежа от партньорски обекти, на които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на easypay можете да намерите тук. За да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията за плащане "чрез easyPay" от вашата кошница. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете си кода и отидете в някоя от 1400-те каси на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец и представете 10-цифрения код.

Цената, която ще заплатите, ще бъде точно равна на обявената            в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

За да направите поръчка от сайта SportFun.BG  вие трябва да сте регистриран потребител.  При регистрация от вас ще се изиска да изберете уникално потребителско име и парола , име и фамилия,

 e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат съхранени в нашата платформа.  Когато клиента реши да използва вход, чрез електронната платформа, на www.facebook.com, ще му се наложи единствено да потвърди данните си и да избере желан от него офис за доставка.

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта стоката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския и вид.  Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките

Съгл. Чл. 92 от ЗЗД При отказ от поръчката от страна на клиента или ако същата не бъде успешно получена и заплатена в срок от 15 дни след обявения срок за доставка, договорът за покупко-продажба се счита за прекратен, а задатъкът служи като обезщетение за вредите от неизпълнението му и не се възстановява.

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с предоставяне на Услугите чрез Сайта се извършват на телефоните / адресите за контакти, обявени на видно място в Сайта и респективно на посочените телефон / адрес за контакт на Потребителя. Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.

Приложение № 6

 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4

(Ново – ДВ, бр. 61 от 2014 г.,

в сила от 25.07.2014 г.)

 Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

 (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

 – До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

– Поръчано на*/получено на*

– Име на потребителя/ите

– Адрес на потребителя/ите

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата

------------------------------------------------------

* Ненужното се зачертава.

  Приложение № 7

  към чл. 47, ал. 4

(Ново – ДВ, бр. 61 от 2014 г.,

      в сила от 25.07.2014 г.)

 Информация относно упражняване правото на отказ от договора

      Стандартни указания за отказ:

     I. Право на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект.

     II. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

     III. Срокът за отказ е 14 дни считано от дата (попълва се датата съгласно видовете договор, посочени в т. 1, букви "а", "б", "в", "г" или "д" от Указанията за попълване).

     За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите (за Вашето име, географски адрес и ако имате такива, телефонен номер, факс и електронен адрес, съгласно т. 2 от Указанията за попълване) и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

     Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително.

(предоставя се възможност за избор на опция за уведомяване на търговеца от страна на потребителя при упражняването на правото му на отказ съгласно опциите, посочени в т. 3 от Указанията за попълване).

     За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

     IV. Действие на отказа.

     Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. (при договор за продажба, в който не сте предложили да приберете стоките в случай на отказ, се попълва текстът, посочен в т. 4 от Указанията за попълване).

     В случаите, когато потребителят е получил стоки във връзка с договора (може да бъде добавен съответният текст съгласно т. 5, букви "а", "б" или "в" от Указанията за попълване).

     При договорите за предоставяне на услуги или за доставка на вода, газ, електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, или за централно отопление (добавя се текстът, посочен в т. 6 от Указанията за попълване).

     Указания за попълване:

1. Попълнете един от следните текстове в кавички:

а) при договорите за услуга или за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или в определено количество, за централно отопление или за цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител: "датата, на която е сключен договорът.";

б) при договор за продажба: "датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.";

в) при договор, съгласно който потребителят поръчва много стоки с една поръчка, които се доставят поотделно: "датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на последната стока.";

г) при договор, съгласно който се доставя стока, която се състои от множество партиди или части: "датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на последната партида или част.";

д) при договор за редовна доставка на стоки в продължение на определен период от време: "датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на първата стока."

2. Попълнете Вашето име, географски адрес и ако имате такива, телефонен номер, факс и електронен адрес.

3. Ако давате възможност на потребителя по електронен път да попълни и подаде информация за своя отказ от договора на Вашия уебсайт, попълнете следното:

"Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт (добавете интернет адрес). Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа."

4. При договор за продажба, в който не сте предложили да приберете стоките в случай на отказ, попълнете следното:

"Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано."

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.